Skip to Content Skip to Navigation

pLou: CALENDAR(i/o)

Past Dates

Friday, May 8th, 2015

Sidecar

pLou+Galifardeu Atòmic - 22:00

Plaça Reial, 7
Barcelona ES 08002
ES
Price: 7 eur (Anticipada 5 eur)

No sabemos porqué pLou no dieron salida a su primer disco "Bingo" (2010), quizás fue por que Ramón vivió entre Barcelona y Berlín hasta 2013 o quizás fue por que era necesario que la vida diera unas cuantas vueltas para encontrar el momento preciso. El caso es que ahora recuperamos y editamos ese disco. Ramón​, creador de pLou​, fue cantante/compositor de Clementines​, un efímero grupo de Grabaciones en el Mar que con su único disco 'Clementines' (2005) entró en el Top Nacional de Mondosonoro y según Jesús Ordovás de Radio3 eran 'el secreto mejor guardado de Barcelona'. "Bingo" nos muestra grandes canciones llenas de melodias y letras realizadas por el escritor Francesc Miralles. Los protagonistas de la novela 'Retrum' escrita por Francesc Miralles asisten un concierto de pLou y muchos de los fans de la novela se han convertido también en fans del grupo. Una versión instrumental de 'Mon Capgirat' fue el tema escogido por la ONG francesa Restos Du Coeur para su spot emitido durante 4 meses en prime-time en el primer canal de televisión francés TF1. Después de hacerse muy conocida en Francia con el anuncio de la ONG Restos du Coeur, el músico francés Marc Simon escribió una adaptación de la letra original. Con la letra de Marc Simon, Anna Roig, cantante y compositora del proyecto Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien grabó una bonita versión francesa de 'Mon Capgirat'. La productora internacional, con sede en Amsterdam, Massive Music se enamoró de la canción See You Down y firmó un contrato de explotación comercial para insertarla en películas de cine o spots.

 

Darrere d'aquest estrambòtic nom hi trobem el peculiar músic Jordi Pérez, que ha estat membre de reconegudes bandes com Linn Youki, San Leon, The Light o Eliah Smith. Bateria-percussionista de naixement que des de molt aviat experimenta una transformació en paral·lel cap a la guitarra i el cant, de manera gairebé inconscient, a fi de poder plasmar amb cançons la necessitat de crear una realitat pròpia en relació al món que ens envolta. A partir d’una base sòlida d’influències que van des del blues més primitiu al pop-folk més sofisticat, Jordi Pérez crea la seva pròpia marca estilística: el pop-folk galifardià.


Saturday, December 14th, 2013

Sala Monasterio

PLOU + Nikosia - 20:00

Passeig Isabel II num. 4
Barcelona Barcelona 08001
Spa
Price: Free

Plou i Nikosia toquen junts per darrera vegada aquest dissabte. Presentarem noves cançons!


Saturday, July 16th, 2011

Sidecar

PLOU + Ludic Band - 22:00

Plaça Reial, 7
Barcelona ES 08002
ES
Price: 7€ (anticipada en www.atrapalo

El que avui és el Sidecar fou abans una barra americana. Quan atracava la 6ª flota de la US Army, es veu que llogaven tota la sala i l'omplien de noies alegres, les millors de la ciutat. Els mariners copaven la pista de ball  mentre els oficials s'atrinxeraven en el que ara son els camerins. Els experts en vibracions i magnetisme sincrètic afirmen que l'eco d'aquell canalleig encara reverbera entre aquestes parets.

No hi ha cap banda de Barcelona amb certa trajectòria que no hagi passat pel Sidecar. És potser la sala referent de la ciutat en els darrers 25 anys. Des de Manu Chao o Sisa, Sr.Chinarro i Macaco a grups com Nada Surf i Pascal Comelade. A nosaltres ens arriba aquesta oportunitat el proper dissabte. Ho farem amb la banda amiga Ludic Band.

Al concert de PLOU no faltarà alguna antiga i aplaudida perla de Clementines, les millors cançons del nostre disc 'Bingo' i alguna versió sorpresa que us encantarà.

Si us fa il·lusió i podeu venir, ens veiem dissabte!

 

HORARI PREVIST:

Portes: 22:00

Ludic Band: 22:15

PLOU: 23:00


Friday, January 21st, 2011

Convent de Sant Agustí

Concert de presentació del Minifestival de música independent de Barcelona - 20:00

Comerç, 36
Barcelona
Price: Free

mini2011-imatgeprincipal2.jpg


Thursday, January 13th, 2011

Catwalk Club

pLou + Silas Lang - 22:30

Ramón Trias Fargas, 2
Barcelona 08005
Spa
Price: 6€

NiceToMeetYouCATWALK_2011_resized.jpg


Saturday, December 11th, 2010

Killing Time

pLou + Presentació d' Étoile Lontaine - 20:30

Dr. Sumsi, 21 Russafa
Valencia
Price: free entrance

Nestor Mir + Paula Bonet presenten el clip Étoile Lontaine

pLou_a_Valencia.jpg


Friday, September 10th, 2010

Sala Apolo 2

[2] x 3 - 20:00

Nou de la Rambla 111
Barcelona ES 08004
ES
Price: free entrance

Comencem la temporada fent-te una proposta pel divendres 10 de setembre:

Els grups pLou, The Lady Sounds i Nanook hem estat seleccionats per la revista mondosonoro per participar en la primera edició de l'iniciativa [2] x 3  a la sala Apolo de Barcelona. Aquest nou aparador musical té l’objectiu de consolidar-se com un espai obert tant per la nova generació de músics que floreixen en l'escena musical actual.

 

L'ordre de les actuacions serà:

pLou: 20:00h

The Lady Sounds: 21:00

Nanook: 22:00
Friday, March 5th, 2010

Be Good Club

pLou + guest band - 22:00

Carrer de Sancho de Avila, 78
Barcelona
Price: 8€

plou_live_at_bgood_resized.jpg


Saturday, February 20th, 2010

Club Continental

pLou + Vera Wenzel - 20:00

C/ Providència, 30 (Gràcia)
Barcelona
Price: 6€ amb consumició
View calendar feed XML